'منصور براهیمی' روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان آنكه تئاتر به هیچوجه مختص به مخاطبان خاص و تعریف شده ای نیست، خاطرنشان كرد: با نگاهی به تاریخ فرهنگ و تمدن ایرانی، بوضوح شاهد حضور و تاثیر هنر نمایش در زندگی عموم افراد جامعه خواهیم بود و همین مساله ثابت می كند كه این هنر در كشور متعلق به عده ای از مخاطبان خاص نیست.
وی ادامه داد: هر چه فعالیت هنرمندان، مسوولان و صد البته كیفیت آثار نمایشی در جهت دعوت و مشاركت عموم افراد جامعه برای دیدن آثار نمایشی و ارتباط تنگاتنگ آنها با تالارهای تئاتری رشد و توسعه یابد در حقیقت سطح فرهنگ عمومی ارتقا یافته و رشد این شاخصه در حقیقت سلامت و امنیت روانی و فرهنگی جامعه را تضمین می كند.
این مدرس و پژوهشگر تئاتر به راه اندازی دفتر تئاتر كاربردی در مركز هنرهای نمایشی حوزه هنری اشاره كرد و گفت: تاكید بر شیوه كاربردی استفاده از هنر نمایش و تلاش برای ارتقای سطح تئاتر شورایی در حقیقت گامی محكم و استوار به سمت فراگیر كردن هنر نمایش در بطن زندگی عمومی افراد جامعه است.
وی ادامه داد: تبیین مفاهیم مختلف فرهنگی و ارتقای سطح تاثیرگذاری آن مفاهیم بر افراد جامعه با واسطه ای مانند تولیدات نمایشی در قالب شیوه تئاتر كاربردی، گامی موثر و مفید برای عمومی كردن فرهنگ تماشای نمایش در كشور است.
تئاتر كاربردی - پداگوژی - شیوه نمایشی بر اساس انگاره های تعلیمی و تربیتی است كه با نگاهی بر ارتقا سطح فرهنگ عمومی جامعه طراحی و اجرا می شود.
فراهنگ ** 9266 ** 1071