'سجاد رضوی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: اگر بیمارستانی به دلیل نداشتن تخت خالی یا متخصص های مربوطه نتوانند بیماری را پذیرش كند باید نسبت به پذیرش بیمار از یك بیمارستان دیگر، اقدام و بیمار را تحت مراقبت های لازم به آن بیمارستان منتقل كند.
وی خاطرنشان كرد برخی دیگر از تخلفات مربوط به این موضوع بوده است كه هنگام مراجعه بیمار به اورژانس، متخصص مربوطه در محل حضور نداشته و موجب معطلی بیمار شده است.
مدیركل نظارت بر درمان وزارت بهداشت، گفت: برخی از تخلفات نیز مربوط به اخذ غیرقانونی وجه از بیمار بوده است كه با همكاری مردم، این تخلفات به وزارت بهداشت، گزارش شده است.
رضوی تاكید كرد معاینه به موقع بیمار، انجام به موقع دستورات پزشكی و میزان رضایتمندی مردم از جمله شاخص هایی است كه در ارزشیابی اورژانس ها و اعتباربخشی بیمارستان ها لحاظ می شود.
وی یادآور شد علاوه براین میزان اقامت بیمار در اورژانس نباید بیش از حد معمول باشد و بیمار یا باید فورا به بخش منتقل یا پس از انجام اقدامات درمانی لازم، مرخص شود.
رضوی با اشاره به لحاظ شدن عملكرد اورژانس ها در اعتباربخشی بیمارستان ها خاطرنشان كرد بازرسی از اورژانس ها با شدت و دقت ادامه دارد و عملكرد این بخش ها در اعتبار بخشی بیمارستان ها موثر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، بهبود عملكرد اورژانس ها از سال گذشته در اولویت كارهای وزارت بهداشت قرار گرفت و حتی كمیته ویژه بازرسی اورژانس ها از طرف وزیر بهداشت تعیین شد.
امسال نیز بازرسی از اورژانس در اولویت اقدامات وزارت بهداشت است و حتی این بازرسی ها شبانه نیز خواهد بود.
به گفته مسوولان وزارت بهداشت، در صورت مشاهده هرگونه تخلف و قصور از طرف مراكز درمانی دولتی و خصوصی در پذیرش بیماران بدحال و مصدومان اورژانس با خاطیان برخورد جدی و قانونی صورت می گیرد.
اجتمام**9185 ** 1569