'نرجس بختیار خلج' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: البته تا امروز مركز جامع و كاملی برای اسكان دائم زنان معتاد بهبود یافته كه از خانواده طرد شده اند در كشور احداث نشده است.
وی ادامه داد: در بیشتر مواقع، هنگامی كه یك زن گرفتار پدیده خانمان سوز اعتیاد می شود دیگر جایی در خانواده نخواهد داشت.
بختیارخلج گفت : از سوی دیگر ، جامعه هم نگاه و دیدگاه مطلوبی را در مورد این افراد ندارد و در نتیجه آنان با مشكلات عدیده ای مواجه می شوند.
این مسوول در سازمان بهزیستی با بیان اینكه این افراد پس از ترك مواد مخدر در جامعه هم رها نمی شوند،گفت:بیشتر زنان معتاد بی خانمان هستند و پس از ترك هم امكان بازگشت به درون خانواده را ندارند.
مشاور رییس سازمان بهزیستی در امور زنان و خانواده با بیان اینكه این قشر از جامعه بعد از ترخیص از كمپ های ترك اعتیاد بدون سرپناه و اشتغال هستند، گفـت: آنها بعد از جداشدن از كمپ های ترك اعتیاد نمی توانند شب را در پارك ها سپری كنند و به همین دلیل دوباره به سمت مواد مخدر گرایش پیدا می كنند.
بختیارخلج،بی پولی را از عوامل دیگر برگشت مجدد این زنان به مصرف مواد مخدر عنوان كرد و گفت: باید تدبیر اساسی برای اشتغال و سرپناه زنان در گروه های پرخطر و معتاد بعد از بیرون آمدن از كمپ های ترك اعتیاد اندیشیده شود.
وی تاكید كرد: مدت دوام این افراد برای ترك در صورت نداشتن خانه و اشتغال بسیار كوتاه است و در بعضی موارد آنها بلافاصله به مصرف مجدد مواد مخدر روی می آورند.
مشاور رییس سازمان بهزیستی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینكه سازمان بهزیستی به تنهایی موظف به ساماندهی وضعیت این زنان نیست، گفت: سازمان فنی و حرفه ای و مراجع قضایی در مورد كاهش آسیب های اجتماعی بویژه اعتیاد نیز باید در این مسایل ورود كنند.
وی گفت: ما باید بپذیریم كه اعتیاد هم یك آسیب اجتماعی است و تنها مختص به مردان نیست و متاسفانه در شرایط كنونی زنان هم با این پدیده خطرناك دست و پنجه نرم می كنند.
اجتمام**9134 ** 1568