نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روزشنبه ایرنا، به دنبال انجام مذاكرات بین باشگاه و این مربی پرتغالی و حصول توافق بین دو طرف، اولی ویه را برای یك فصل به عنوان سرمربی بر روی نیمكت تیم تراكتورسازی می نشیند و این تیم را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا هدایت می كند.

تا ساعاتی دیگر'اولی ویه را ' معروف به'تونی'با حضور در باشگاه تراكتورسازی قرارداد داخلی با این باشگاه را امضا می كند.

این مربی پرتغالی سابقه سرمربیگری در تیم های بنفیكا، سویا، بوردو، الاهلی مصر، الاتحاد و الاتفاق عربستان، شن یانگ چین و الشارجه امارات را در كارنامه ورزشی خود دارد.

تیم فوتبال تراكتورسازی تبریز در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر با كسب 66 امتیاز نایب قهرمان لیگ شد و جواز حضور در رقابت های باشگاه های آسیا را كسب كرد.

این تیم تاكنون با مرتضی اسدی، محمد ابراهیمی و فلاویو لوپز تمدید قرارداد كرده و چهار بازیكن جدید به نام های ژائو ویلا، آنسلمو گونزالس، محمد ایران پوریان و محمد نصرتی را به خدمت گرفته است.

7233/587



:: برچسب‌ها: موزه , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 414
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روز شنبه ، 'جواد قناعت' استاندار گلستان ایران كه در صدر هیاتی به تركیه سفر كرده است روز گذشته در دیدار با ' حسین آكسوی ' استاندار سامسون تركیه درباره گسترش همكاری های تجاری و اقتصادی گفت وگو كرد.

استاندار استان گلستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در باره هدف از سفرش به تركیه گفت : به دعوت استاندار سامسون برای امضای تفاهمنامه ای به منظور گسترش روابط تجاری و اقتصادی دو استان در بخش های مختلف به ویژه اتاق های بازرگانی دو استان و بخش های خصوصی دو طرف به تركیه سفر كرده است.

استاندار گلستان با اشاره به دیدارهای مقامات دو استان از توانایی ها و ظرفیت های اقتصادی یكدیگر اظهار داشت: با عقد تفاهمنامه ای روابط تجاری و اقتصادی استان های گلستان و سامسون در بخش های مختلف از جمله كشاورزی و ماشین آلات سنگین گسترش می یابد و زمینه سرمایه گذاری خارجی در دو استان فراهم می شود.

قناعت در ادامه اظهار داشت: افزون بر آن در دیدار با مقامات استان سامسون در باره ترانزیت كالاهای تركیه ای از طریق گلستان به كشور های آسیای مركزی به ویژه تركمنستان نیز بحث و تبادل نظر به عمل خواهد آمد.

استاندار گلستان در ادامه گفت: با هماهنگی های به عمل آمده به منظور ایجاد همبستگی و اتحاد بیشتر بین مردم شهرهای گرگان و سامسون پیمان خواهر خواندگی منعقد خواهد شد.

وی در پایان گفت: در مدت حضور در استان سامسون از بخش های مختلف اقتصادی این استان دیدن خواهد كرد.

خاورم**230**1369



:: برچسب‌ها: خام , زمستان , حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 532
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روز شنبه ایرنا،بلوزاوغلو كه به تازگی پس از پایان قراردادش با تیم فنرباغچه تركیه به تیم آتلتیكو مادرید پیوست ، توسط وكلایش از 'دیدیه زوكورا 'بازیكن سیاه پوست ساحل عاجی تیم ترابوزان اسپور به دلیل تكل خشن بر روی وی به دادگاهی در شهر ترابوزان شكایت كرد.

وكلای مدافع ملی پوش فوتبال تركیه در شكایت نامه خود ادعا كرده اند كه زوكورا در آخرین دیدار تیم های فنرباغچه و ترابوزان اسپور،بطور عمد با تكلی خشن قصد مصدوم كردن بلوزاوغلو را داشته است.

داور این دیدار پس از خطای زوكورا بر روی بلوزاوغلو به او یك كارت زرد نشان داد.

بلوزاوغلو در حالی از زوكورا به دادگاه شكایت می كند كه چندی پیش كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تركیه ، وی را به علت اظهارات نژادپرستانه علیه زوكورا دو جلسه محروم كرده بود.

باشگاه ترابوزان اسپور پس از صدور رای كمیته انضباطی، نسبت به حكم صادر شده از سوی فدراسیون فوتبال تركیه علیه ' امره بلوزاوغلو ' بازیكن تیم فنرباغچه اعتراض و اعلام كرد كه این محرومیت برای ملی پوش فوتبال تركیه اندك است.

'امره بلوزاوغلو' به ناسزاگویی نژادپرستانه به 'دیدیه زوكورا' بازیكن ساحل عاجی (سیاهپوست) ترابوزان اسپور متهم شده بود.

در قوانینی كه به تازگی در رقابتهای فوتبال باشگاه های برتر تركیه اجرا می شود، برای بازیكنان محكوم به اقدامات و ناسزاگویی نژادپرستانه محرومیت بین 4 تا 8جلسه پیش بینی شده است.

خاورم ** 230



:: برچسب‌ها: باند , بچه ها , کانادا ,
:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش ایرنا از جشنواره ملی حضرت علی اكبر(ع)، 'مصطفی امیدی' افزود: با توجه به این كه روز چهارشنبه، هفده خرداد، آخرین مهلت ثبت نام جشنواره در بخش ادبیات بود، داوری این آثار از امروز آغاز می‌شود.

مصطفی امیدی افزود: آثار ارسال شده به دبیرخانه بخش ادبیات شامل شعر، ادبیات داستانی، نثر ادبی و پژوهش است كه هر كدام از این اثار در گروه تخصصی خود، مورد ارزیابی داوران قرار می گیرند.

امیدی اظهار داشت: درون مایه و محتوا، تازگی مضمون و چگونگی پرورش آن، قریحه و چند و چون آن، شناخت درست از قالب و ساختار و هماهنگی سبك و ارائه، توجه به عناصر موسیقایی شعر (روانی، وزن،‌ قافیه های درونی و كناری)، قدرت تخیل، تصویرسازی و شخصیت پردازی، و كیفیت استفاده از فنون و صناعات ادبی از جمله ملاك های داوری در بخش های شعر و نثر ادبی هستند.

وی همچنین پیش از این اهمیت و ضرورت موضوع، نوآوری و تازگی موضوع و مضمون، انتخاب روش تحقیق مناسب و رعایت اصول آن، ساختار علمی اثر(پیوند منطقی بین مطالب)، طریقه­ی صحیح استدلال و بررسی فنی موضوع و ارائه نظرات و تحلیل­های درست، اعتبارعلمی و روزآمد بودن منابع مورد استفاده و رعایت امانت در ذكر منابع و ... را از جمله ملاك های داوری در گروه پژوهش بخش ادبیات اعلام كرده بود.

جشنواره ملی حضرت علی اكبر (ع) یازدهم تیر ماه برگزار و برترین های رشته های مختلف معرفی می شوند.

فراهنگ **1630**1588



:: برچسب‌ها: حزب ,
:: بازدید از این مطلب : 473
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، متهم 'ی.د' روز شنبه در هفتمین جلسه رسیدگی به پرونده اختلاس از بیمه ایران در دفاع از خود افزود: نماینده دادستان سه بار عین اتهامات كیفر خواست را قرائت كرد و به هیچ كدام از سئولات من پاسخ نگفت.

وی ادامه داد: تمامی دفاعیات خود را در 700 صفحه نوشته ام كه آن را در رسانه ها منتشر خواهم كرد.

این متهم به بیان سئوالات خود پرداخت و اظهار داشت: من در خصوص واگذاری معدن به شخص خاصی دستوری ندادم، اما نماینده دادستان موضوع ترك تشریفات مزایده را مطرح كردند.

متهم 'ی.د' از دادگاه خواستار ارایه اسناد مربوط به اتهام مطرح در كیفر خواست مبنی بر نقد شدن 500 میلیون تومان به حساب 'ج.الف' شد.

وی در باره تصرف در 30 درصد عوارض سهم اولاد اتباع بیگانه نیز اظهار داشت : نماینده دادستان سندی در باره تصرف ارائه نداده و صورت جلسه مربوط به حساب سازمان همیاری را ارائه كرده اند.

این متهم با یادآوری بلامانع بودن كمك های شهرداری به استانداری و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی ،مدعی شد:شهرداری تهران در گذشته یك و نیم میلیارد تومان به انتخابات كمك كرد. آیا این تصرف نبوده است؟

وی با رد اظهارات نماینده دادستان در باره واگذاری زمین نامرغوب به شهرداری و تصویب طرح تفضیلی شهر لواسان خاطر نشان كرد: موضوع طرح تفضیلی سه سال طول كشیده است. در تمام كمیسیون های قانونی كه نماینده دادستان نیز در آن عضویت داشته مطرح شده است. علاوه بر آن در شورای عالی معماری ایران نیز این طرح تصویب شده است.

وی در خصوص اختیارات كمیسیون ماده پنج از نماینده دادستان پرسید و ادامه داد: 12 كارشناس در این كمیسیون كه مسئولیت بررسی و تصویب طرح های جامع و تفضیلی را دارند، عضویت دارند، چرا نماینده جهاد كشاورزی اعتراض نكرده است و تصویب طرح تفضیلی به عنوان اتهام برای من تلقی شده است.

متهم 'ی.د' در باره دو شغله بودن خود نیز گفت: من در هیات مدیره شركت سرمایه گذاری بیمه ایران انتخاب شدم و به محض اعلام بازرسی مبنی بر خلاف بودن آن، استعفا دادم. هر چند كه معتقدم خلاف قانونی صورت نگرفته است.

وی در خصوص اتهام دیگر كیفرخواست در باره تشكیل شبكه اختلاس و پولشویی خطاب به نماینده دادستان، افزود: تفسیر قانون با ما نیست. به صرف قصد جرم داشتن نمی توان كسی را به محاكمه كشاند. من از شما ارائه اسناد را خواستار شدم و قرار بود ارتباط مالی من را مشخص كنید.

وی با بیان اینكه از وضعیت مالی خوبی برخودار است و نیازی به حقوق ندارد، خطاب به رییس دادگاه، گفت: در حال حاضر سه قطعه زمین پدری در شهرك غرب دارم كه هر كدام 15 میلیارد تومان ارزش دارد.

معاون مستعفی فنی و عمرانی استانداری تهران با یاد آوری اینكه گرفتن پول و یا كمك برای هزینه های اداری از اول انقلاب رایج بوده است، در باره 200 میلیون تومان پولی كه به آقای'م .ت ' در استانداری داده است، گفت: این پول را مدیركل دفتر فنی برای هزینه ها به من داد كه تمام آن را به آقای ' م.ت' برگرداندم.

در این هنگام متهم به اظهارات آقای 'م.ت' در یكی از روزنامه ها اشاره كرد، كه قاضی مدیر خراسانی تصریح كرد: برای دادگاه روزنامه ملاك نیست، وی در بازپرسی گفته است مبلغی از شما دریافت نكرده است. اگر قرار بود چیزی اعلام كند باید به صورت كتبی و رسمی به دادگاه اعلام كند.

متهم 'ی.د' با رد اخذ وجه خلاف قانون از معدن داران و بهره برداران شن در استان تهران خطاب به رییس دادگاه گفت: اگر یك نفر از معدن داران بگوید من را می شناسد و یا جلسه ای با من داشته است، اتهام اختلاس 200 میلیونی را می پذیرم.

در ادامه ،كارمند سابق واحد معادن استانداری تهران و یكی از متهمان پرونده اختلاس از شركت بیمه ایران در بخش كاركنان استانداری مدعی شد:' م .ت ' در استانداری در جریان اخذ وجوه مازاد بر تعرفه قانونی از معدن داران و بهره برداران شن و ماسه قرار داشت.

' م . خ ' افزود: اتهامات مطرح شده در كیفر خواست صادره توسط دادستان تهران را قبول ندارم.

این متهم ادامه داد: در كیفر خواست صادره عنوان شده است كه من بخشی از وجوه دریافتی را در اختیار مدیریت قرار داده ام در حالی كه طبق اظهارات قبلی در بازجویی ها و بازپرسی ها تمامی این وجوه در اختیار مدیریت قرار گرفته است.

' م . خ ' ادامه داد بر اساس گزارش سازمان بازرسی این وجوه توسط معدن داران در زمانهای گذشته یعنی قبل از حضور من در استانداری تهران پرداخت می‌شد و به صورت یك عرف ساری و جاری در استانداری در آمده بود.

این كارمند سابق واحد معادن استانداری تهران گفت:این وجوه طبق یك مكانیسم تعریف شده دریافت می‌شد و مبلغ آن به ازای هر متر مكعب 500 ریال بود.

وی گفت: وجوه دریافتی عموما به صورت چك و در وجه حامل در اختیار گروه معادن قرار می‌گرفت و من رابط بودم و در دریافت مبالغ هیچ نقشی نداشتم.

'م .خ 'در پاسخ به این سوال قاضی مدیر خراسانی مبنی بر اینكه با دستور چه كسی وجوه را دریافت می‌كردید مدعی شد:به دستور مدیر كل وقت دفتر فنی انجام می‌شد و بدون اطلاع وی امكان پذیر نبود و چك های دریافتی به شكلهای مختلف نقد می‌شد.

این متهم ادامه داد: این چك ها در زمان صدور مجوز در اختیار مدیریت قرار می‌گرفت و در زمان سررسید، ‌چك ها به واحد معادن داده می شد تا نقد شود.

' م . خ ' در پاسخ به سوال دیگر قاضی دادگاه مبنی بر اینكه چك ها را چگونه نقد می‌كردید گفت: به دلیل اینكه چك ها در وجه حامل بودند به حساب شخصی خودم یا پرسنل یا آشنایان نزدیك می‌خواباندم تا نقد شود .

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر قاضی مدیر خراسانی مبنی بر اینكه، اگر این وجوه را هبه فرض كنیم، مسیر آن مشخص است و باید به حساب دولت واریز می‌شد بنابراین چرا به حساب شخصی خودتان یا بستگان نزدیك واریز كردید ادعا كرد:طبق دستور مدیریت انجام می‌شد و به صورت یك عرف جاری در استانداری در آمده بود.

' م .خ ' در پاسخ به سوال دیگر قاضی مدیر خراسانی مبنی بر اینكه آیا دریافت مبلغ یك میلیارد و 250 میلیون تومان را قبول دارید یا خیر مدعی شد: به طور قطع در حساب من و بستگانم چنین مبلغی وجود نداشته است و وقتی چك ها نقد می‌شد به صورت نقدی در اختیار مدیر كل سابق دفتر فنی قرار می‌گرفت و رسید هم دریافت نمی شد.

این متهم گفت: اگر می دانستم این روند خلاف است به طور قطع آن را انجام نمی دادم.

در ابتدای دادگاه نماینده دادستان تهران وصول تعرفه مازاد بر حقوق دولتی از معدن داران و بهره برداران شن و ماسه و شركت در اختلاس به مبلغ یك میلیارد و 250 میلیون تومان را اتهامات ' م .خ ' كارمند سابق واحد معادن استانداری تهران اعلام كرد.

وكیل مدافع 'م.خ' نیز گفت:در كیفرخواست صادره، عنوان شده كه متهم وجوه را از معدن داران مطالبه كرده است، در حالی كه موكل از كسی طلب وجه نكرده و در ازای یك فرآیندی كه در استانداری تهران جریان داشته ، به عنوان یك واسطه عمل می كرده است.

توانا ادامه داد: این فرآیند تا حدی طبیعی بوده كه وجوه حاصله از آن كه قطعا نامشروع است، در امور مشروح هزینه می شده است.

وی افزود: دراین قضیه،‌یك تخلف انتظامی رخ داده و موكل امری را كه به او تكلیف شده اطاعت كرده است.

به گفته وكیل مدافع 'م.خ' ، صدور مجوز برای معدن داران توسط موكل انجام نمی شده است، بلكه هیات های مختلف در استانداری صدور مجوز به یك معدن دار را تصویب كرده و در اختیار دفتر فنی قرار می دادند و سپس موكل پروانه های صادرشده را در اختیار بهره برداران می گذاشت.

وی در ادامه به گزارش سازمان بازرسی در مورد دریافت وجوه مازاد بر عوارض دولتی در استانداری تهران اشاره كرد و گفت: طبق گزارش سازمان بازرسی، دریافت وجوه مازاد بر عوارض دولتی به دستور مدیر كل سابق دفتر فنی، صورت می گرفت و چك های دریافت شده از بهره برداران بعد از وصول به دفتر فنی تحویل داده می شد.

وی ادامه داد: آقایان' م.ت ' و 'ك.د' از این موضوع باخبر بودند و باید به عنوان متهم احضار شوند.

وكیل مدافع ' م .خ' گفت: اگر دریافت این وجوه نامشروع بوده،‌باید مدیران استانداری برای پاسخگویی و اثبات بی گناهی موكل و اینكه امر امركننده قانونی بوده در دادگاه حاضر شوند.

وی در ادامه به ماده 600 قانون مجازات اسلامی اشاره كرد و گفت: طبق این ماده ‌باید شاكی حضور داشته باشد در حالی كه در این پرونده شاكی خصوصی وجود ندارد.

وی ادامه داد: این جرم از جمله جرایم عمومی نیست و از جمله جرایمی است كه باید شاكی خصوصی طرح دعوا كند و حتی اگر قرار باشد شاكی خصوصی و عمومی وجود داشته باشد،‌باید طرح دعوا توسط شاكی خصوصی انجام شود.

نجفی توانا گفت:به دلیل فقدان نظم دفتری در استانداری، وجوه پرداخت شده به دفتر فنی،‌ثبت و ضبط نمی شد و چون در قبال پرداخت وجوه، رسید دریافت نمی شد، برای روشن شدن میزان مبالغ پرداختی، این موضوع باید به كارشناسی ارجاع شود.

وكیل مدافع 'م.خ' گفت: موكل در صدور مجوز برای بهره برداران شن و ماسه هیچ نقشی نداشته و تنها به عنوان یك واسطه در این فرآیند منحوس اداری ایفای نقش می كرده است.

وی افزود: موكل من، قربانی سوء مدیریت در استانداری تهران شده و چكها را پس از وصول به صورت نقدی به مدیران تحویل می داده است و هیچ نقشی جز نقش ابزاری ایفا نكرده است.

وكیل مدافع 'م.خ' یادآور شد: افرادی گواهی دادند كه مبالغ به صورت رشوه و هبه داده شده است و اگر این گفته ها را قبول كنیم، هبه گیرنده و رشوه گیرنده استانداری بوده و موكل هیچ نقشی ندارد.

وی همچنین درباره اتهام اختلاس گفت: در بحث اختلاس باید وجه به فرد مختلس سپرده می شد در حالی كه در این موضوع، وجه سپرده نشده است و به موكل تنها گفته اند پولها را بگیر.

به گزارش خبرنگار ایرنا قاضی مدیر خراسانی پس از ارایه دفاعیات وكیل مدافع متهم و اخذ آخرین دفاعیات از ' م.خ ' پایان نوبت صبح هفتمین جلسه محاكمه متهمان پرونده اختلاس از شركت بیمه ایران در بخش كاركنان استانداری تهران را اعلام كرد تا ادامه رسیدگی به نوبت عصر دادگاه در ساعت 14 و 30 دقیقه موكول شود.

اجتمام** 1429** 1379**9140 *1313*9134



:: برچسب‌ها: کلیسا , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

'قباد كیان مهر' روز شنبه به مناسبت 'روز جهانی صنایع دستی' در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اینكه حجم صادرات صنایع دستی كشور بسیار كم است اما درآمد حاصل از صادرات آن با دیگر كالاهای صادراتی ما رقابت می كند.

وی به مقام اول ایران در تنوع صنایع دستی در جهان اشاره كرد و افزود: در ایران 160 رشته فعال در زمینه صنایع دستی وجود دارد اما سهم كشورمان در صادرات این كالاها بسیار ناچیز است.

وی تصریح كرد: با توجه به نامگذاری سال جدید به نام سال 'تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی'، صنایع دستی باید بعنوان حرفه و شغل ایرانی و تولید كاملا داخلی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

به گفته مدیر گروه رشته صنایع دستی دانشگاه هنر اصفهان اظهار داشت: واردات صنایع دستی از دیگر كشورها اشتباه است و به جای این كار بهتر است از تولیدات صنایع دستی بومی حمایت كنیم.

وی اصفهان را بهترین مكان برای آموزش هنرهای سنتی و صنایع دستی دانست و گفت:این استان مركزی برای پژوهش است و ما باید با مطالعه و الگو قراردادن آثار اصیل و مطابق با نیازهای روز، به تولید صنایع دستی بپردازیم.

وی خواستار توجه بیشتر به صنایع دستی شد و اظهار داشت: در زمان حاضر در اصفهان شاهد به فراموشی سپردن بعضی از رشته های صنایع دستی همچون'خاتم مربع'، 'كوفی گری روی چوب'، 'سنگ نشان روی فلز'، 'علامت سازی' و 'نقاشی قلمكار' هستیم.

بیستم خرداد ماه به نام 'روز جهانی صنایع دستی' نامگذاری شده است.

ت/50/7148/1042



:: برچسب‌ها: ماکرو , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 462
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، جشنواره بین المللی فیلم ویدیویی تهران روزشنبه با اعلام این خبر افزود: این داوران در قالب دو هیات پنج نفره آثار راه یافته به بخش مسابقه یك دهه آثار ویدیویی ( خاطره یاس ها) جشنواره را مورد ارزشیابی و داوری نهایی قرار می دهند.

برپایه این خبر ابراهیم فروزش، حبیب الله كاسه ساز، عبدالله باكیده ، محمد درمنش و رحمان سیفی آزاد داوری فیلم هایی با گونه‌های خانوادگی، كودك و نوجوان، كمدی، پلیسی و حادثه ای جشنواره را انجام می دهند.

همچنین؛ یدالله صمدی، گلاب آدینه، انسیه شاه حسینی ، محمدرضا عرب، مهدی فرجی، فیلم های ژانر اجتماعی، دینی، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را داوری خواهند كرد.

همچنین هیاتی متشكل از: محمدرضا بزرگ نیا، علیرضا زرین دست، جمال شورجه، پرویز شیخ طادی، مریلا زارعی، علی معلم، محمدرضا گوهری مسئولیت داوری بخش مسابقه ایران (رویش یاس ها) را برعهده دارند.

نخستین جشنواره فیلم های ویدیویی 28 خرداد ماه تا دوم تیر در تهران و ابوموسی برگزار می‌شود.

فراهنگ**1983**1588



:: برچسب‌ها: قرمز , سفر , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

با پایان جنگ سرد و سقوط اتحاد جماهیر شوروی در سال 1991، معادلات جهانی به ویژه در برخی مناطق اصلی جهان به گونه‌ای بنیادین تغییر كرد و بیشتر این تغییرات در منطقه اورآسیا رخ داد. در این قالب، ظهور واحدهای مستقل، گذشته از تغییر نقشه جغرافیایی جهان، شرایط و ضرورت های ژئوپولیتیكی و ژئواستراتژیكی جدیدی برای منطقه قفقاز به دنبال داشت. قفقاز، منطقه اتصال اروپا و آسیا و یكی از مناطق مهم ژئوپولیتیكی و ژئواكونومیكی جهان به شمار می‌رود. همچنین یكی از مناطق فرعی شكل دهنده منطقه استراتژیك آسیای مركزی است كه نقش اساسی در معادلات كلان نظام بین‌المللی دارد. امروز منطقه قفقاز به دلیل وجود ذخایر قابل توجه انرژی و نقطه اتصالی انرژی انتقالی به اروپا از اهمیت راهبردی برخوردار شده و از این رو مورد توجه قدرت‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای قرار گرفته است. در این زمینه، 'هیلاری كلینتون' وزیر امور خارجه آمریكا، در روز دوشنبه 15 خرداد در سفری 3 روزه به منطقه قفقاز جنوبی شامل كشورهای ارمنستان، گرجستان و جمهوری آذربایجان موضوعاتی از جمله امنیت منطقه، دموكراسی، توسعه اقتصادی و مبارزه با تروریسم را با مقامات این كشورها مورد بحث و بررسی قرار داد. منطقه قفقاز جنوبی با مسائل مختلفی روبه روست كه مهم ترین آن را می توان رقابت میان آمریكا و روسیه، بحران قره باغ (ارمنستان و جمهوری آذربایجان)، بحران اوستیای جنوبی (گرجستان و روسیه) و موضوع انتقال انرژی و امنیت انرژی نام برد. در این چارچوب و در قالب سفر كلینتون به منطقه قفقاز جنوبی، این سوال مطرح می گردد كه اهداف آمریكا در منطقه چیست و گسترش حضور این كشور در منطقه چه تاثیری می تواند بر رقابت میان آمریكا و روسیه بگذارد؟

** كلینتون و دیپلماسی منطقه ای آمریكا

----------------------------------------

با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و ظهور دولت های مستقل در منطقه قفقاز جنوبی، ترتیبات امنیتی این منطقه نیز متاثر از این تحولات برهم ریخت به گونه ای كه كوچك ترین اختلافات مرزی تبدیل به جنگ ها و منازعات شدید گردید. در این میان، بحران ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال های اول دهه90 و بعدها بحران اوستیای جنوبی در سال 2008 میان گرجستان و روسیه، منطقه قفقاز جنوبی را كانون توجهات و تحولات مهم بین المللی و صحنه رقابت قدرت های جهانی ساخت. در این میان انرژی و موضوع انتقال انرژی این منطقه به اروپا بعد ژئواكونومیكی آن را نیز در سال اخیر افزایش داده است. در چنین چارچوبی ابتدا با بررسی موضوعات مهم، نقش آمریكا را بعنوان یكی از نیروهای تاثیرگذار در ترتیبات سیاسی و امنیتی منطقه و رقابت آن با روسیه با محوریت سفر هیلاری كلینتون وزیر امورخارجه آمریكا تحلیل خواهد شد.

هیلاری كلینتون در اولین گام سفر دوره ای خود، در روز دوشنبه 15 خرداد وارد ایروان پایتخت ارمنستان شد. كشوری كه فرای دو كشور دیگر یعنی جمهوری آذربایجان و گرجستان هنوز در بلوك روسیه باقی مانده است و سیاست خارجی خود را در چارچوب سیاست خارجی این كشور و روندهای آن تنظیم می كند. برای نمونه روسیه از زمان فروپاشی شوروی پایگاه 'گیومری' خود در ارمنستان را حفظ كرده و حتی قراردادهای نظامی جدید نیز با دولت این كشور بسته است. رابطه روسیه و ارمنستان امروز به نحوی گسترش یافته است كه 'سرگیی لاوروف' وزیر امورخارجه روسیه، در بیستمین سالگرد (16 فروردین 1391) آغاز روابط این دو كشور اظهار داشت كه 'روسیه و ارمنستان موفق به ایجاد یك رابطه چند وجهی بر مبنای اصول حقوق یكسان و منفعت دوجانبه شدند.' اما در دیگر سو، روابط آمریكا و ارمنستان علاوه بر موضوع روابط نزدیك ایروان- مسكو، حضور لابی قدرتمند ارمنی در واشنگتن است كه این لابی تلاش می كند تا منافع این كشور را در آمریكا تامین كند.

دیدار رییس دستگاه دیپلماسی آمریكا از منطقه قفقاز در حالی انجام می شود كه سران ناتو در بیانیه اجلاس شیكاگو (31اردیبهشت-1 خرداد1391) بر حفظ تمامیت ارضی آذربایجان و گرجستان تاكید كردند كه این مساله موجب ناخرسندی 'سرژ سركیسیان' رییس جمهور ارمنستان گردید. تا آنجا كه وی در این رابطه گفت:'چنین رویكردی روند حل مناقشه قره باغ و فعالیت گروه مینسك را با كندی مواجه خواهدكرد'. این در حالی است كه وزارت دفاع ارمنستان روز دوشنبه 15 خرداد ماه از از زخمی شدن شش نفر و كشته شدن سه نظامی این كشور در درگیری های مرزی توسط نیروهای نظامی آذربایجان خبر داد، جمهوری آذربایجان نیز روز سه شنبه، 16 خرداد اعلام كرد كه پنج سرباز نظامی این كشور طی درگیری دیگری با نیروهای نظامی ارمنستان كشته شدند.

در مورد گرجستان هم باید گفت كه این كشور با وقوع انقلاب رز در سال1382 و با به قدرت رسیدن 'میخاییل ساكاشویلی' بعنوان رییس جمهور، سیاست خارجی خود را به رویكردی غرب گرا تغییر داد و در چنین رویكردی آمریكا بعنوان حامی قدرتمند این كشور مطرح گردید، به گونه ای كه امروز عضویت در ناتو از اصلی ترین دغدغه های ساكاشویلی محسوب می شود. در این رابطه رییس‌جمهوری گرجستان در پایان نشست اخیر سران ناتو در شیكاگو ابراز امیدواری كرد كه با توجه به علایم ارسالی از جانب مقامات ناتو، كشورش احتمالا در سال 2014 (1393) به عضویت ناتو در خواهد آمد. وی در پایان نشست سران ناتو در شیكاگو به خبرنگاران گفت كه این كشور تا سال 2014 آمادگی عضویت در ناتو را به‌دست خواهد آورد. همچنین، كلینتون نیز در سفر به تفلیس و در دیدار با ساكاشویلی بار دیگر بر حمایت از گرجستان و عضویت این كشور در ناتو تاكید كرد. كلینتون در آغاز به كار كمیسیون همكاری راهبردی آمریكا- گرجستان اظهار داشت:'گرجستان همكاری های گسترده ای بعنوان عضو خارج از ناتو در افغانستان با این سازمان داشته است و ما از ورود گرجستان به ناتو حمایت می كنیم.' چنین رویكردهایی نشان می دهد كه آمریكا تلاش می كند تا گرجستان را بعنوان كشوری بر مدار غرب حفظ نماید و با وارد كردن این كشور در درون ساختارها و ترتیبات امنیتی و نظامی غربی حتی در صورت تغییر دولت این كشور نیز، فضا برای حضور خود در گرجستان را باز بگذارد.

آخرین كشوری كه هیلاری كلینتون در روز چهارشنبه 17 خرداد در منطقه قفقاز جنوبی به آن سفر كرد، جمهوری آذربایجان بود. این كشور به لحاظ راهبردی و ژئواكونومیكی در یك دهه اخیر از اهمیت زیادی برای آمریكا برخوردار شده است. ورود شركت های غربی و به ویژه آمریكایی به این جمهوری و بهره برداری از ذخایر نفت و گاز آن، موجب شده است كه روابط این دو كشور بیش از پیش گسترش یابد. به طوری كه كلینتون از امكانات شركت های امریكایی در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز خزر – برگزار شده در روزهای16 تا 19 خردادماه در باكو- دیدن كرد. اما از دیگر سو، مناقشه قره باغ یكی از بحث های مهم میان كلینتون و 'الهام علی اف' رییس جمهور آذربایجان بود. وزیر خارجه آمریكا در كنفرانس خبری خود با علی اف بر جلوگیری از تشدید درگیری ها تاكید كرد. در این زمینه، به نقل از خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان، كلینتون با هشدار به اینكه مناقشه قره باغ راهكار نظامی ندارد، از تشدید درگیری ها در خطوط تماس جمهوری آذربایجان و ارمنستان ابراز نگرانی كرد و افزود: این وضع ممكن است به مناقشه گسترده‌تری منجر شود. در چنین چارچوبی، به نظر می رسد كه موضع آمریكا درباره مناقشه قره باغ بیشتر مبتنی بر حفظ وضع موجود و ادامه روند دیپلماسی از طریق گروه مینسك است. گروه مینسك كه متشكل از آمریكا، روسیه و فرانسه است از سال1994 (1373) بعنوان میانجی اصلی حل مناقشه قره باغ محسوب می شود اما تاكنون اقدام موثری در این خصوص نداشته است.

**جمع بندی

-------------

با پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، منطقه ققفاز جنوبی كه پیش از این نیز یكی از مناطق راهبردی این كشور محسوب می شد، به جمهوری های مستقلی تبدیل گردید كه هریك با ساختار سیاسی و اقتصادی متفاوتی شكل گرفته بودند. اما در این میان آمریكا در دوران ریاست جمهوری 'بیل كلینتون' (1994) تلاش های خود را برای نفوذ در این منطقه افزایش داد به طوری كه ابتدا تلاش كرد با حضور در فرایند مناقشه قره باغ از طریق گروه مینسك، در ترتیبات امنیتی این منطقه مشاركت داشته باشد و سپس با افزایش مشاركت شركت های نفتی در جمهوری آذربایجان، حضور اقتصادی خود را نیز افزایش دهد. اما شاید بتوان گفت تحولات ساختاری موسوم به انقلاب رز در گرجستان (1382)، نقطه عطفی برای گسترش حضور آمریكا در این منطقه بود. چرا كه با تحولات رخ داده و بر سر كار آمدن میخاییل ساكاشویلی در این كشور كه تمایلات آمریكایی داشت، به یكباره فرصت های جدیدی برای واشنگتن در این منطقه باز شد. اما نهایتا برآیند حضور آمریكا در منطقه قفقاز جنوبی مقدمات تشدید رقابت های راهبردی میان آمریكا و روسیه در منطقه را شكل داده كه این رقابت تاكنون نیز ادامه دارد. چراكه از یك سو، آمریكا تلاش می كند تا نفوذ به دست آمده را حفظ و تداوم ببخشد و از دیگر سو، روسیه به رهبری 'ولادیمیر پوتین' تلاش می كند تا نفوذ و حضور گذشته را بازیابد و چنین روندی به طور گسترده بر مناسبات منطقه ای و مناسبات كشورهای قفقاز جنوبی با آمریكا و روسیه تاثیر گذاشته است. در نهایت به نظر می رسد كه حضور منطقه ای آمریكا در حوزه قفقاز جنوبی و رقابت با روسیه، علاوه بر تشدید رقابت های منطقه ای می تواند به افزایش بی ثباتی بیانجامد.

تحقیق**2040**1358



:: برچسب‌ها: لندن , بچه ها , ژاپن ,
:: بازدید از این مطلب : 478
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

به گزارش روز شنبه اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی، سرهنگ 'حجت اله واعظی نژاد' افزود: براساس ماده 7 قانون خدمت وظیفه عمومی، قانون معافیت فارغ التحصیلان مراكز تربیت معلم از خدمت وظیفه عمومی مصوب بیست و هفتم اردیبهشت سال 58 به قوت خود باقی است و مشمولان مذكور در آن قانون پس از طی دوره آموزش مقدماتی نظامی، مابقی خدمت مقرر در قانون را در آموزش و پرورش انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: براساس قانون معافیت فارغ التحصیلان مراكز تربیت معلم، تمامی فارغ التحصیلان مراكز تربیت معلم كه به موجب مقررات مربوط، متعهد به انجام حداقل پنج سال خدمت در آموزش و پرورش شده و یا خواهند شد، پس از گذراندن دوره مقدماتی آموزش نظامی و ایفای تعهد مذكور، از انجام دوره ضرورت در زمان صلح معاف بوده و كارت معافیت به آنان تعلق خواهد گرفت.

معاون قوانین و مقررات سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی یادآورشد: برابر قانون جدید وظیفه عمومی، تمامی كاركنان وظیفه كه به عنوان متعهد خدمت در اختیار دستگاه های دولتی و نهادها قرارمی گیرند، باید قبل از بكارگیری، دوره های آموزش نظامی مورد نیاز را در نیروهای مسلح طی كنند كه در این صورت پس از انجام كامل تعهد، كارت پایان خدمت دریافت می كنند.

سرهنگ واعظی نژاد افزود: مشمولینی كه قبل از تصویب قانون جدید وظیفه عمومی (22 آبان ماه 1390) در اختیار دستگاه های دولتی قرار گرفته اند، تعهد آنان برابر مقررات قبلی است، اما در صورتی كه آموزش نظامی را طی كرده باشند از كارت پایان خدمت برخوردار می شوند.

به گفته معاون قوانین و مقررات سازمان وظیفه عمومی هر موردی كه غیر از این قانون در مورد خدمت فارغ التحصیلان مراكز تربیت معلم اعلام شود ، صحت ندارد و هر طرح یا تصمیم جدید باید فرایند قانونی آن طی شود.

اجتمام** 1379**



:: برچسب‌ها: گل , مربع , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : iyem

قشقاوی: وزارت امور خارجه ایران مخالف قطع رابطه با بریتانیا بود

معاون وزیر امور خارجه ایران گفته است که نمایندگان مجلس ایران سال گذشته به دنبال تصویب طرحی برای قطع کامل روابط با دولت بریتانیا بودند، ولی با رایزنی رئیس‌جمهور و وزارت امور خارجه ایران، این طرح به رأی گذاشته نشده است.

حسن قشقاوی، معاون پارلمانی، کنسولی و امور ایرانیان خارج از کشور در وزارت امور خارجه ایران، روز شنبه، ۲۰ خرداد، به خبرگزاری رسمی ایران (ایرنا) گفته است که سال گذشته پس از تماس یکی از نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران دریافته است که قرار است در جلسه علنی روز بعد، قطع کامل روابط با "دولت انگلیس" با قید دو فوریت مطرح شود و به همین دلیل نیمه شب این موضوع را به رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه ایران خبر داده است.

به گفته او، این دو مقام ارشد ایران هم این موضوع را با علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران، مطرح کرده‌اند و در نهایت، این طرح به رأی گذاشته نشده است.

آقای قشقاوی اضافه کرده است: "چه ما که استدلال می‌کردیم بهتر است روابط تا سطح کاردار کاهش پیدا کند و چه نمایندگان که خواستار قطع روابط بودند، عاشق جمال انگلیسی‌ها نبودیم، بلکه هر کدام دلایل کارشناسی خود را داشتیم."

او گفت که به همراه معاون وقت اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه ایران در جمع اعضای کمیسیون امنیت ملی ایران حاضر شده و استدلال کرده است که "قطع روابط در شرایط کنونی به مصلحت ما نیست".

آقای قشقاوی اضافه کرده است که تا پیش از آنچه او "حادثه سفارت انگلیس" خواند، این طرح با محور "کاهش سطح روابط" در جلسه علنی مجلس ایران پیش رفته است.

مجلس ایران طرح کاهش روابط با بریتانیا را روز ششم آذر ۱۳۹۰ تصویب کرد و شورای نگهبان که وظیفه بررسی انطباق مصوبات مجلس با قانون اساسی و دستورات شرعی را به عهده دارد، یک روز بعد، این مصوبه را تایید کرد.

طبق قانون مصوب، پس از ابلاغ این مصوبه از سوی دولت، روابط ایران و بریتانیا باید در مدت دو هفته به سطح کاردار کاهش می‌یافت.

این طرح بعد از تحریم بانک مرکزی ایران از سوی وزارت دارایی بریتانیا مطرح و تصویب شد.

اما یک روز پس از تایید شورای نگهبان، سفارت بریتانیا در خیابان فردوسی و اقامتگاه دیپلماتیک و مرکز فرهنگی بریتانیا در باغ قلهک تهران، روز هشتم آذر ۱۳۹۰ مورد حمله گروهی که معترضان به سیاست‌های بریتانیا خوانده شدند، قرار گرفت.

این افراد که رسانه‌های داخلی ایران آنها را دانشجویان دانشگاه‌های تهران و دانشجویان بسیجی معرفی کردند، با ورود به ساختمان این دو مرکز با نیروهای پلیس مستقر در آنها درگیر شدند و به تخریب اموال دست زدند.

به دنبال این حمله‌ها، وزارت امور خارجه ایران از "رفتارهای غیرقابل قبول معدودی از معترضان" ابراز تاسف و اعلام کرد که ایران قوانین و مقررات بین‌المللی و مصونیت اماکن دیپلماتیک را محترم می‌داند.

با این حال، وزارت امور خارجه بریتانیا روز ۹ آذر ۱۳۹۰ اعلام کرد که تمام دیپلمات‌های این کشور از ایران خارج شده‌اند و سفارت بریتانیا در تهران نیز تعطیل شده است.

این وزارتخانه اعلام کرد که دستور تعطیلی فوری سفارت ایران در بریتانیا هم صادر شده و به کارمندان این سفارتخانه ۴۸ ساعت فرصت داده شده است تا خاک بریتانیا را ترک کنند.

در مقابل این تصمیم بریتانیا، رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، اخراج تمام کارکنان سفارت جمهوری اسلامی در لندن را اقدامی "شتاب‌زده و انفعالی" توصیف کرد گفت: "بدیهی است دولت جمهوری اسلامی ایران متقابلا اقدامات لازم در این خصوص را انجام خواهد داد و مسئولیت حفاظت از اموال و اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در لندن را متوجه دولت انگلیس می‌داند."



:: برچسب‌ها: طبیعت , فلوریدا ,
:: بازدید از این مطلب : 466
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1391 | نظرات ()